Українська дизайнерка інтер'єрів здобула перемогу в 4 номінаціях престижної міжнародної премії

Катерина Чуріна
Престижну світову премію SIT Furniture Design Award, якою відзначають дизайнерів меблів, інтер'єрів та декораторів, отримала українська дизайнерка.

Перемогу одразу в 4 номінаціях здобула Катерина Чуріна – українка, дизайнерка інтер'єру, засновниця київської компанії «TABOORET».

Про підсумки премії-2023 повідомляється на сайті SIT Furniture Design Award. Переможцями премії в різних номінаціях стали всесвітньо відомі дизайнери та архітектори Карім Рашид, Паоло Феррарі, Тоні Ву й інші. Цього року Катерина Чуріна була єдиною представницею України.

Перші місця дизайнерка посіла відразу в 4 номінаціях: офісний дизайн, інший дизайн інтер'єру та дизайн зон і приміщень (за 2 різні проєкти). Всі проєкти реалізовані та розташовані в Києві. Зокрема премію здобув проєкт київського офісу бренду L'Oreal – облаштування внутрішньої оранжереї та Академії L'Oreal. Обидва проєкти отримали перші місця на конкурсі.

Студія «TABOORET» була заснована Катериною Чуріною у 2009 році в Києві. Працює в Україні та на території Європи над дизайнами інтер'єру та розробляє меблі. Дизайнерка є володаркою міжнародних премій IDA Design Awards, Eurasian Prize та українських «Інтер'єр року», Interium й інших.

Катерина Чуріна

SIT Furniture Design Award – престижна міжнародна премія, яка щорічно відбувається в місті Бар (Швейцарія). Переможців визначає журі, до складу якого входять відомі архітектори, дизайнери інтер'єрів, професори, редактори і вчені з усього світу.

Читайте також

Зірка Холостяка Саша Мудра розповіла, скільки коштує її квартира на Мангеттені і хто за неї платить

Зірка Холостяка Саша Мудра розповіла, скільки коштує її квартира на Мангеттені і хто за неї платить

Фантастичний будинок! Дженніфер Лопес і Бен Аффлек купили маєток своєї мрії

Фантастичний будинок! Дженніфер Лопес і Бен Аффлек купили маєток своєї мрії

Фото: пресслужба

Леся Нікітюк
Попередній матеріал

Леся Нікітюк розповіла про зйомки у Харкові, Миколаєві та Херсоні

перший код
Наступний матеріал

Продюсер «Першого коду» розповів про співпрацю з TVORCHI: «Уся команда фільму танцює під цей трек»

Новини партнерів